9 mars 2013
15:30

Bele Barkarby P98

Referat: Lohärads IF - Bele Barkarby P98

Vår andra träningmatch för året mot Bele Barkarby P98. Vi mötte dom förra året borta och vann då med 2-1 efter en konstig match, där vi inte fick låna bollen i första halvlek medasn vi spelade mycket bättre i andra och vann till slut.

Nu spelades matchen på Vårlyckan i Rotebro och lite solsken, fast det bara var ca -2 så var det råkallt. Många spelare frös.

Vi böjrade matchen jätte bra och hade en väldigt bra första halvlek, en klar förbättring gentemot matchen mot Sunnersta förrra helgen. Idag hade vi ett mycket bra försvarsarbete, vi kan bli bättre i medflyttning i backlinjen. Kul att se att många var pigga på att ta löpningar.

Vi ledde med 4-1 i halvtid. Efter två långskott utifrån från Hampus och Gurra. Enrique gjorde mål på ett snyggt volleyskott efter inlägg av Berga. Anton lade en snygg frispark precis bakom deras backlinje som Gurra tar ned på ett snyggt sätt, tar med sig bollen i stege och rullar den i ena hörnet. Vi tränare var mycket nöjda med första halvlek.

I den andra halvleksn så startar Bele Barkarby med att göra mål efter någon minut. Spelet var lite fram och tillbaka under den halvleken. Efter ca 20 min in på den andra halvleken så får Bele Barkarby straff (efter hands), som de sätter snyggt. Strax efter det gör Gurra sitt tredje mål, får en passning i djupet, runder deras mållvakt och petar in den.

Matchen slutade med en 5-3 seger till oss, kanon bra jobbat killar.

- Vi har två mycket duktiga målvakter (Samuel och Rüdén, som stod varsin halvlek). De känns tryggt med dom.
- Idag var Max försvarsgeneral med Kalle på ett mycket bra sätt. Max styrde försvaret och pratade mycket bra hela matchen. Då skall man veta att varken Max eller Kalle brukar spela mittback, de tillhör annars vår offensiva skara.
- Idag spelade nästan alla på ovana positioner och gjordet det mycket bra. Jätte kul att se att de behärskade det så bra.

Vi tackar domaren och motståndarna för en mycket bra och trevlig match.